LEKKERS PROEVEN EN GENIETEN!

dat doe je bij ons aan tafel

Wie is lekkers van nynke?

Welkom bij lekkers van Nynke. Mijn dochter en ik zijn trots op ons kleine enthousiaste team. De liefde voor koken wordt al jaren gedeeld, dus het idee om een eigen cateringbedrijf te beginnen kwam dan ook als een natuurlijke stap. Wat lekkers van Nynke onderscheidt is onze nauwe band als familie en als zakenpartners. Bij ons kunt u genieten van de Achterhoekse kwaliteit, betrouwbaarheid en Brabantse gezelligheid.   

We bieden een breed scala aan diensten, waaronder buurtfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeestjes en borrels. Het menu biedt verschillende opties, van eenvoudig en verfijnd tot creatief en gedurfd. 

Kortom, het runnen van een moeder en dochter cateringbedrijf is niet alleen een geweldige manier om te werken aan een gezamenlijk doel, maar ook een kans om persoonlijke relaties op te bouwen met de klanten en hen te voorzien van onvergetelijke momenten. Het is een bedrijf dat niet alleen gaat over het koken van lekker eten en het organiseren van evenementen, maar ook over het delen van de liefde en passie voor eten en het creëren van mooie herinneringen 

ontmoet nynke

nynke hermes

Ik ben op dit moment in opleiding tot zelfstandig werkend kok op ROC Twente en leerling bij De Radstake te Heelweg. Mijn Horeca, Bakkerij en Recreatie opleiding op het Gerrit Komrij College heb ik goed doorlopen. 

Dat ik kok wil worden is al heel lang duidelijk, ik wil dit namelijk al van af jongs aan. Die droom wordt nu werkelijkheid. Samen met mijn moeder bereid ik heerlijke buffetten, hapjes en taarten voor verschillende feesten en evenementen. Ik ben trots op wat ik tot nu toe bereikt heb en hoop in de toekomst Lekkers van Nynke nog groter te maken. 

ontmoet annet

annet hermes

Pak een stoel en schuif aan voor het menu van de dag of een goed gesprek… Jaren heeft deze tekst bij mij in de keuken op de muur gestaan. Vrienden, familie en buren vaak is het een zoete inval in de keuken. Ik vind het heerlijk, wat is er nu beter dan samen eten, drinken en genieten van elkaar.

Waarom leef je jouw droom niet na?

Wat is eigenlijk mijn droom: Koken, zorgen dat de gasten genieten van al het lekkers dat op tafel komt en gezelligheid. De tijd is gekomen dat ik niet meer blijf dromen..  want hoe mooi is het om samen met je dochter (Nynke) te werken.

Sinds januari 2023 ben ik gestart als kok bij Team DSM. Samen met de nutrion afdeling zorgen we ervoor dat de renners de beste voeding krijgen. Voeding draagt bij aan het leveren van de beste prestaties. Voor de worldtour mannen en dames worden bij veel klassiekers, meerdaagse races en grote rondes (Giro, Tour de France en Vuelta) gepersonaliseerd gekookt. Ik vind het fantastisch om deel uit te maken van Team DSM, One team!  

mogen wij binnenkort voor u koken?

Een stukje geschiedenis over Lekkers van Nynke…

Foodstuff and More meets Lekkers van Nynke

Wat is er nu mooier dan het combineren van je werk en passie? In maart 2022 hebben wij het plan opgevat om samen een catering te starten. Om onze plannen te bespreken hebben we contact gezocht met Jurgen Korthout met wie Nynke heeft samengewerkt bij de Koppelpaarden te Lichtenvoorde.  Vele uren van overleg en advies volgenden. In september 2022 krijgt Jurgen, onder andere bekend van zijn cateringbedrijf Foodstuff and More, een aanbieding voor een nieuw avontuur. Dit was een mooie gelegenheid om onze plannen werkelijkheid te laten worden.  Zo vindt, 1 november 2022, de overname plaats van Foodstuff and More door Lekkers van Nynke nu geleid door ons.

Nynke & Annet.

blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze socials!